PONIEDZIAŁEK: BARSZCZ UKRAIŃSKI 300g,
RACUCHY Z JABŁKIEM , MANDARYNKA , LEMONIADA
( GLUTEN, MLEKO, JAJA, SELER)
WTOREK: ZUPA FASOLOWA , WĄTRÓBKA DROBIOWA ,
ZIEMNIAKI,SURÓWKA Z KISZONEGO OGÓRKA ,WODA
( GLUTEN, JAJA, SELER)
ŚRODA: KWAŚNICA ,PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI,
WODA Z CYTRYNĄ
(SOJA , GLUTEN, JAJA, SELER )
CZWARTEK: POMIDOROWA Z MAKARONEM ,
BRYZOL, ZIEMNIAKI , MIX SAŁAT
NAPÓJ MALINOWY
(GLUTEN , JAJA, MLEKO, SELER,)
PIĄTEK: MAKARON Z SEREM ,
WODA Z CYTRYNĄ , SŁODKI UPOMINEK OD MIKOŁA
(GLUTEN , JAJA, MLEKO, RYBA, SELER,)
ALERGENY:
ROZPORZĄDZENIE UE NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011R
1.ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, TJ.PSZENICA (W TYM ORKISZ),ŻYTO, JĘCZMIEŃ, OWIES I PRODUKTY POCHODNE
2.SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE
3.JAJA I PRODUKTY POCHODNE
4.RYBY I PRODUKTY POCHODNE
5.ORZESZKI ZIEMNE(ARACHIDOWE)I PRODUKTY POCHODNE
6.SOJA I PRODUKTY POCHODNE
7.MLEKO I PRODUKTY POCHODNE(ŁĄCZONE z LAKTOZĄ)
8.ORZECHY ,MIDDAŁY ,ORZECHY LASKOWE, ORZECHY WŁOSKIE,
9.SELER I PRODUKTY POCHODNE
10.GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE
11.NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE
12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY W STĘŻENIU POWYŻEJ 10MG/L W PRZELICZENIU NA CAŁĄ ZAWARTOŚC SO2
13. ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE
PODWIECZOREK
.................................
PONIEDZIAŁEK: PŁATKI NA MLEKU
(GLUTEN,MLEKO)
WTOREK: KANAPKA Z DŻEMEM,HERBATA
(GLUTEN, JAJA, MLEKO
ŚRODA : BANAN
CZWARTEK: BUDYŃ
(GLUTEN, MLEKO)
PIĄTEK: MUS OWOCOWY
(GLUTEN, MLEKO)
ALERGENY:
ROZPORZĄDZENIE UE NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011R
1.ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, TJ.PSZENICA (W TYM ORKISZ),ŻYTO, JĘCZMIEŃ, OWIES I PRODUKTY POCHODNE
2.SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE
3.JAJA I PRODUKTY POCHODNE
4.RYBY I PRODUKTY POCHODNE
5.ORZESZKI ZIEMNE(ARACHIDOWE)I PRODUKTY POCHODNE
6.SOJA I PRODUKTY POCHODNE
7.MLEKO I PRODUKTY POCHODNE(ŁĄCZONE z LAKTOZĄ)
8.ORZECHY ,MIDDAŁY ,ORZECHY LASKOWE, ORZECHY WŁOSKIE,
9.SELER I PRODUKTY POCHODNE
10.GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE
11.NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE
12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY W STĘŻENIU POWYŻEJ 10MG/L W PRZELICZENIU NA CAŁĄ ZAWARTOŚC SO2
13. ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE