Jadłospis

PONIEDZIAŁEK: ZUPA KALAFIOROWA , NALEŚNIKI Z SEREM ,
WODA Z CYTRYNĄ , JABŁKO
( GLUTEN, JAJA, MLEKO, SELER)

WTOREK: KOPYTKA Z SOSEM Z KARCZKU,
KAPUSTA BIAŁA GOTOWANA , WODA
( GLUTEN, JAJA, MLEKO, SELER)

ŚRODA: ZUPA CHŁOPSKA ,PULPETY Z INDYKA W
SOSIE POMIDOROWYM , OGÓREK KISZONY , ZIEMNIAKI
LEMONIADA
(SOJA , GLUTEN, JAJA, SELER )
 
CZWARTEK: BARSZCZ CZERWONY Z MAKARONEM ,
POTRAWKA Z KURCZAKA , ZIEMNIAKI, SURÓWKA
Z MARCHEWKI , WODA Z CYTRYNĄ
(GLUTEN , JAJA, MLEKO, SELER,)

PIĄTEK: KWAŚNICA ,
RYBA PO GRECKU, ZIEMNIAKI ,
HERBATA OWOCOWA
(GLUTEN , JAJA, MLEKO, RYBA, SELER,)
 
ALERGENY:
ROZPORZĄDZENIE UE NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011R
1.ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, TJ.PSZENICA (W TYM ORKISZ),ŻYTO, JĘCZMIEŃ, OWIES I PRODUKTY POCHODNE
2.SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE
3.JAJA I PRODUKTY POCHODNE
4.RYBY I PRODUKTY POCHODNE
5.ORZESZKI ZIEMNE(ARACHIDOWE)I PRODUKTY POCHODNE
6.SOJA I PRODUKTY POCHODNE
7.MLEKO I PRODUKTY POCHODNE(ŁĄCZONE z LAKTOZĄ)
8.ORZECHY ,MIDDAŁY ,ORZECHY LASKOWE, ORZECHY WŁOSKIE,
9.SELER I PRODUKTY POCHODNE
10.GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE
11.NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE
12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY W STĘŻENIU POWYŻEJ 10MG/L W PRZELICZENIU NA CAŁĄ ZAWARTOŚC SO2
13. ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE
 
PODWIECZOREK
................................
 
PONIEDZIAŁEK: KISIEL
(GLUTEN)
 
WTOREK: PIZZA , HERBATA
(GLUTEN, MLEKO ,JAJA )
 
ŚRODA : KANAPKA Z SEREM I RZODKIEWKĄ ,
HERBATA MIĘTOWA
(GLUTEN, MLEKO , )
 
CZWARTEK: PŁATKI NA MLEKU
(GLUTEN, MLEKO )
 
PIĄTEK: MUS OWOCOWY TUBKA
 
ALERGENY:
ROZPORZĄDZENIE UE NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011R
1.ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, TJ.PSZENICA (W TYM ORKISZ),ŻYTO, JĘCZMIEŃ, OWIES I PRODUKTY POCHODNE
2.SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE
3.JAJA I PRODUKTY POCHODNE
4.RYBY I PRODUKTY POCHODNE
5.ORZESZKI ZIEMNE(ARACHIDOWE)I PRODUKTY POCHODNE
6.SOJA I PRODUKTY POCHODNE
7.MLEKO I PRODUKTY POCHODNE(ŁĄCZONE z LAKTOZĄ)
8.ORZECHY ,MIDDAŁY ,ORZECHY LASKOWE, ORZECHY WŁOSKIE,
9.SELER I PRODUKTY POCHODNE
10.GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE
11.NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE
12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY W STĘŻENIU POWYŻEJ 10MG/L W PRZELICZENIU NA CAŁĄ ZAWARTOŚC SO2
13. ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE