Jadłospis

PONIEDZIAŁEK: ZUPA JARZYNOWA 300g
(GLUTEN , SELER, MLEKO)
RACUCHY Z MUSEM JABŁKOWYM ( GLUTEN, JAJA )
WODA Z CYTRYNĄ
 
WTOREK: KOPYTKA Z GULASZEM Z KARCZKU
KAPUSTA BIAŁA GOTOWANA ( GLUTEN, JAJA )

ŚRODA: ZUPA CHŁOPSKA ( GLUTEN)
KOTLET MIELONY (SOJA , GLUTEN, JAJA) ZIEMNIAKI,
SURÓWKA Z BURACZKA
 
CZWARTEK: BIAŁY KWASEK Z MAKARONEM 300g
(GLUTEN , JAJA, SELER,)
POTRAWKA Z KURCZAKA(GLUTEN, MLEKO) , ZIEMNIAKI
MARCHEWKA Z JABŁKIEM

PIĄTEK: ZUPA KRUPNIK (GLUTEN ,SELER) ,
PALUSZKI RYBNE (GLUTEN ,JAJA) ZIEMNIAKI
OGÓREK KISZONY, LEMONIADA

ALERGENY:
ROZPORZĄDZENIE UE NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011R
1.ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, TJ.PSZENICA (W TYM ORKISZ),ŻYTO, JĘCZMIEŃ, OWIES I PRODUKTY POCHODNE
2.SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE
3.JAJA I PRODUKTY POCHODNE
4.RYBY I PRODUKTY POCHODNE
5.ORZESZKI ZIEMNE(ARACHIDOWE)I PRODUKTY POCHODNE
6.SOJA I PRODUKTY POCHODNE
7.MLEKO I PRODUKTY POCHODNE(ŁĄCZONE z LAKTOZĄ)
8.ORZECHY ,MIDDAŁY ,ORZECHY LASKOWE, ORZECHY WŁOSKIE,
9.SELER I PRODUKTY POCHODNE
10.GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE
11.NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE
12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY W STĘŻENIU POWYŻEJ 10MG/L W PRZELICZENIU NA CAŁĄ ZAWARTOŚC SO2
13. ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE
 
 
PODWIECZOREK
..................................
 
 
PONIEDZIAŁEK: BUŁKA JOGURTOWA KAKAO
( GLUTEN, JAJA, MLEKO) 

WTOREK: BANAN
 
ŚRODA : GALARETKA OWOCOWA
 
CZWARTEK: JAJECZNICA Z CHLEBKIEM GLUTEN ,JAJA)
HERBATA
 
PIĄTEK: ACTIMEL ,BISZKOPTY GLUTEN, JAJA, MLEKO) 
 
ALERGENY:
ROZPORZĄDZENIE UE NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011R
1.ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, TJ.PSZENICA (W TYM ORKISZ),ŻYTO, JĘCZMIEŃ, OWIES I PRODUKTY POCHODNE
2.SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE
3.JAJA I PRODUKTY POCHODNE
4.RYBY I PRODUKTY POCHODNE
5.ORZESZKI ZIEMNE(ARACHIDOWE)I PRODUKTY POCHODNE
6.SOJA I PRODUKTY POCHODNE
7.MLEKO I PRODUKTY POCHODNE(ŁĄCZONE z LAKTOZĄ)
8.ORZECHY ,MIDDAŁY ,ORZECHY LASKOWE, ORZECHY WŁOSKIE
9.SELER I PRODUKTY POCHODNE
10.GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE
11.NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE
12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY W STĘŻENIU POWYŻEJ 10MG/L W PRZELICZENIU NA CAŁĄ ZAWARTOŚC SO2
13. ŁUBIN I PRODUKTY POCHODNE
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE